mtvan

Sign in for full member information, or book a courier.
ADVERTISEMENT

About Four Wheels

Koerier, Ijmuiden NL:

Four Wheels is opgericht begin jaren 90 en heeft derhalve tientallen jaren ervaring met het vervoeren van goederen en pakketten. Begin 2010 hebben we uitgebreid, zodat we nu ook koel- & vriesgoederen veilig en snel kunnen vervoeren. 24 uur per dag en 7 dagen per week door geheel Europa, maar vooral de Benelux, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Denemarken.
Ons koeriersbedrijf rijdt vanuit IJmuiden (onder de rook van Schiphol) en is vanuit daar snel in heel West-Europa. Wij kunnen eenvoudig inspelen op alle wensen van de afzender. We zijn zeer accuraat, omdat we weten dat het op tijd bezorgen van uw pakket ons grootste belang is. Via Twitter en deze website kunt u daarnaast bekijken of wij toevallig bij u in de buurt zijn, zodat we een pakket direct bij u kunnen ophalen. Four Wheels is zeer flexibel.
Wat betreft koel- vriestransport garanderen wij een gesloten koelketen van afzender naar ontvanger. En ook wat betreft de express- en koeriersdiensten zijn wij de betrouwbare partner die u zoekt.
Four Wheels is uw betrouwbare partner voor al uw goederen. De vier wielen waar wij op rijden zijn: accuraat, betrouwbaar, snel en flexibel.
Four Wheels; de koerier, voor al uw goederen!

Service Types Available

Refrigerated
SWB Transit
Small Van